Kjeppjaget

Eva Sannum (26) ble nærmest kjeppjaget av fotografer og tv-team etter at hun viste seg på catwalken i Vika i Oslo på lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Modellen, mest kjent som den spanske kronprinsens norske kjæreste, viste klær på en utendørs scene i Oslo sentrum.

Etter fremvisningen ble hun omringet av fotografer og TV-team. Men den 26 år gamle kvinnen, som mange mener vil bli Spanias neste dronning, ville på spørsmål fra pressen fortsatt ikke kommentere sitt forhold til kronprins Felipe.

Spekulasjonene om en snarlig forlovelse mellom Eva Sannum og den spanske tronarvingen har for alvor skutt fart i det siste. Spansk presse har skrevet side opp og side ned om den blonde, norske studenten som tjener penger som modell ved siden av studiene på Westerdals reklameskole i Oslo. Eva Sannum ble kjent med kronprins Felipe da hun i en periode bodde i Spania og arbeidet som modell.

Det er også spekulert i om Eva Sannum, som kjenner både kronprins Haakon og hans forlovede, vil bli invitert i bryllupet i Oslo i august. Hvis hun skulle forlove seg med den spanske tronarvingen før den tid, vil hun garantert bli invitert til alle bryllupsfestlighetene.

Blir det ingen forlovelse, er det likevel stor sannsynlighet for at hun blir invitert til den private vennefesten brudeparet skal ha på Skaugum to dager før bryllupet, og som kronprins Felipe også er invitert til.

(NTB)

<B>ETTERTRAKTET: Med fotografer og tv-kameraer på sidelinja viste modellen Eva Sannum klær på catwalken i Oslo på lørdag.
<B>VÅRKLÆR:</B> Omsider er våren kommet i Oslo. Det merket også Eva Sannum på catwalken.