SAVNET: Letemannskaper søker etter 32 år gamle Kjetil Myrbråten i Drammen i kveld. Han har vært savnet siden nyttårsaften. Foto: PRIVAT
SAVNET: Letemannskaper søker etter 32 år gamle Kjetil Myrbråten i Drammen i kveld. Han har vært savnet siden nyttårsaften. Foto: PRIVATVis mer

Kjetil (32) har vært savnet siden nyttårsaften

Stor leteaksjon etter Kjetil Myrbråten i Drammen i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): 32 år gamle Kjetil Myrbråten fra Drammen er sporløst forsvunnet. Han ble sist sett i 01.30-tida natt til 1. januar da han var på vei fra en privat fest på Brakerøya i retning Bragernes sentrum, en bydel i Drammen.

- Vi har ingen faste holdepunkter om hvor han kan være, men vi har satt i gang en leteaksjon med mannskaper fra Røde Kors og Norske Folkehjelp. Det letes i bakgårder, hekker, steder der man kan sovne eller falle og slå seg. Det søkes også langs elva, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.no.

- Vi startet å bekymre oss i går kveld da han ikke møtte opp noen avtaler, sier mannens søster til Dagbladet.no.

Hun er svært bekymret for broren sin og er nå på vei til Drammen.

- Han er som forsvunnet ut i intet. Vi har ingen spor, sier kvinnen.

Politiet etterforsker med åpne kort, men det så langt er det ingenting som tyder på at Myrbråten har blitt utsatt for noe kriminelt.

Ifølge DT.no har det ikke vært noen bevegelser på mannens bankkort eller mobiltelefon siden han ble borte.

Politiet har vært hjemme hos 32-åringen uten at han hadde vært der. DT.no skriver at han heller ikke møtte på jobb i dag tidlig.

Mannen skal ha vært kledd i en mørk dress, hvit skjorte, rødt, svart og hvitstripete slips. Han hadde på seg svarte pensko og en beige duffelcoat under nyttårsfeiringen da han ble savnet, skriver avisa.