Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjøkkensjef kokte kona

Kokte liket i fire dager for å bli kvitt det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kjøkkensjef i Los Angeles som er tiltalt for å ha drept sin kone, har fortalt politiet at han kokte liket i fire dager i en stor gryte med kokende vann for å bli kvitt det.

Den 49 år gamle kokken som står for retten i Los Angeles, avslørte den grufulle sannheten mens han i fjor ble spurt av politiet om forsvinningen av sin 39 år gamle kone i 2009.

Mannen som eide en restaurant i Lomita, sør for Los Angeles, sammen med sin kone, fortalte at han hadde bundet og kneblet henne etter en krangel og så lagt seg til å sove.

Da han noen timer senere våknet og fant henne død, fikk han panikk og bestemte seg for å kvitte seg med liket ved å koke det. Det som var igjen etter fire dagers koking, puttet han i søppelposer sammen med annet søppel og kastet.

Liket er aldri blitt funnet, og politiet innrømmet i retten at det ikke fins noe fysisk bevis for at det er begått et drap eller at kokken kokte kona.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media