Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjønnet bedrar

GRAND PRIX I KVELD DUBLIN (Dagbladet): Det er mye kjønn for penga under kveldens finaleshow, og mest av alt blir det når sistemann og -kvinner fra Island hilser innom 300 millioner TV-seere. Vi snakker om Paul Oscar fra vulkanøya i vesterled.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Låta hans, «Minn Hinsti Dans» (Min siste dans), er et grelt forsøk på å være hipp som bare det i teknoland, men scenografien er sagaflott med skyhøy Harry-faktor.

Paul ser ut som en blanding av Brett Anderson fra Suede og unge utgaver av Bowie og Bryan Ferry.

Med seg for å kapre poeng hjem til Björk og lava, har Paul fire yppige lærkvinner med lakk og nagler. Joda, det svinger på Island, ikke sant Paul?

- Dette er et show for å vekke opp folk, har Paul sagt, og det tror vi han vil få til. Ellers står det bra til med Oscar. Han er en av øyas mest kjente sangere for øyeblikket, og kommer fra en familie der alle sju medlemmene har musikk som levebrød. Allerede i 1970 var han en kjent barnestjerne, og nå er det housemusik og drum'n' bass som pirrer Paul Oscar.

Island er av fagfolket her borte - og dem er det jammen mange av - ikke levnet noen sjanse til å vinne. Men, det er mange som tror de kanskje gjør en Teigen... altså NULL ZERO points.