Kjøp Norges billigste strøm

Nå har du sjansen til å sikre deg Norges billigste strøm. Strømmarkedet blir fritt fra nyttår, og i dag tar Dagbladet opp kampen for forbrukerne. Målet er å presse strømprisen uansett hvor du bor i landet. Alt du trenger å gjøre, er å ringe Dagbladets strømtelefon 815 44 144 for å få det rimeligste tilbudet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det frie strømmarkedet som innføres 1. januar 1998, betyr at du fritt kan skifte leverandør hver uke.

Samtidig blir konkurransen om å få levere strømmen din skjerpet:

Det er akkurat denne konkurransen Dagbladet vil følge opp så aktivt at du hele tida kan velge billigst mulig strøm.

Prisbevisste

Fra januar vil Konkurransetilsynet ukentlig oppdatere prislista over de leverandørene som kan selge strøm til hele landet:

- Vi ønsker at forbrukerne blir prisbevisste, sier regionssjef Arild Johanson i Konkurransetilsynet.
Nettopp Konkurransetilsynets liste er utgangspunktet for Dagbladets overvåkning av markedet:

Via Dagbladets strømtelefon: 81544144 får du tilsendt tilbud fra den eller de leverandørene som kan levere Norges billigste strøm.

Enkle opplysninger

I dag er det Meganor Energi alene som er billigst. I fjerde kvartal i år kan de levere strømmen til 26,90 øre kWh i Sør-Norge. I Nordland, Troms og Finnmark blir prisen enda lavere pga momsreduksjonene i disse fylkene.

Når du registrerer deg på 815 44 144 , får du tilsendt en tilnærmet ferdig utfylt kontrakt. Alt du skal gjøre er å fylle ut noen enkle opplysninger og signere. Forholdet til din tidligere strømleverandør vil vi rydde opp i for deg.

Jobben med å presse prisene gjør vi gratis. Returportoen på kontrakten er betalt, og samtalen til 815 44 144 koster bare 80 øre pr. minutt.

Tre ganger gjennom 1998 kommer vi til å fornye tilbudet for dem som ber om billigst mulig strøm via DAGBLADETS STRØMTELEFON. Tidlig i mars, september og desember gir vi deg sjansen til å få nye tilbud fra den eller de leverandørene som kan levere den rimeligste strømmen over hele landet.

Presse prisene

I tillegg vil vi fortløpende følge Konkurransetilsynets prisliste for å informere deg om utviklingen på et nytt og uoversiktlig marked.

Målet er å presse prisene ned slik at du hele tida skal få det lavest mulige tilbudet. Nettopp strømregningene er av de tyngste takene på husholdningsbudsjettet. Allerede i dag er det enkelte steder mulighet til å spare opp mot 2000 kroner for en gjennomsnittlig husholdning.

- Aktive forbrukere kan presse leverandørene til å gi konkurransedyktige priser, understreker Arild Johansson i Konkurransetilsynet.
Så er det opp til deg å ta med denne fordelen inn i ditt eget husholdningsbudsjett. Det starter du med å slå 815 44 144 .

<B>SPARER STRØM:</B> -To tusen kroner er en brukbar sum, som vi gladelig ville brukt på andre ting, sier familien Høyli Henriksen i Kirkenes.