Brukte stasjonsvogner:

Kjøpe bruktbil? Vi har testet fire av de mest populære stasjonsvognene

Her er bilene du kan gjøre et bruktkupp på akkurat nå.

POPULÆRE: Volvo V70 og Ford Mondeo er to av de mest populære bruktbilkjøpene. Vi har testet til sammen fire mellomklasse brukte stasjonsvogner. Foto: Kaj Alver
POPULÆRE: Volvo V70 og Ford Mondeo er to av de mest populære bruktbilkjøpene. Vi har testet til sammen fire mellomklasse brukte stasjonsvogner. Foto: Kaj Alver Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Å bestemme seg for hvilken bil en skal handle, enten den er ny eller brukt, fører ofte til en stor prosess. Enten er man allerede knyttet til et merke, og det er kun motor og kvalitet som skiller seg ut, eller så er horisonten helt åpen.

Vi tester ikke bare nye biler for å gi våre lesere de beste tipsene, men også de brukte. Her er våre forslag på de beste alternativene om du ønsker stasjonsvogn.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer