Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjøper Sense for 315 mill.

Rema 1000-eierne har høynet budet på mobilselskapet Sense, og styret og de største aksjonærene har akseptert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Opprinnelig tilbød Reitan-gruppen 3,50 per aksje i Sense. Dette tilbudet ble avvist av styret i mobilselskapet, med den begrunnelse at prisen var for lav.

Mandag høynet Reitan budet med 49 øre per aksje, noe som verdsetter Sense til 315 millioner kroner.

Sense har i mellomtiden jobbet med å finne alternative løsninger for selskapet, uten at dette har gitt resultater. Med det nye budet fra Reitan, besluttet Sense-styret mandag å anbefale aksjonærene i selskapet å akseptere.

De to største aksjonærene, Norsk Vekst og Elkjøp, har varslet at de er villige til å selge til Reitan. Det har også administrerende direktør i Sense, Bjørn-Erik Reinseth. Med dette kontrollerer Reitan-gruppen rundt 64 prosent av aksjene i Sense.

Sense slått sammen med Reitans Hello vil bli landets tredje stør ste mobilselskap. Sense er blant annet store på kontantkort, noe som passer godt sammen med Reitan-gruppens omfattende distribusjonsnett i form av blant annet Narvesen, Rema 1000 og 7-Eleven.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media