Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjøpesenter brenner i Narvik

Store brannmannskaper slåss i kveld for å slokke et Mega-varehus Narvik sentrum. Trolig har millionverdier gått tapt i storbrannen som startet i 20-tida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 21.30 drev brannfolkene fortsatt med den innledende fasen av slokkearbeidet. Da var det ikke fare for spredning, og ingenting tydet på at det var folk i bygget.

Brannmeldinga kom klokka 20.20. Politi og brannvesen var raskt på plass ved det brennende kjøpesenteret, men den voldsomme røykutviklinga gjorde slokkearbeidet vanskelig.

- Trolig har brannen startet i senterets elektronikkavdeling. Vi vet ikke hva som startet brannen, sier politiinspektør Torstein Lindquister ved Narvik politidistrikt.

Senteret stengte klokka 20, og det var bare ansatte til stede da brannen brøt ut. De kom seg ut ved egen hjelp.

- Vi har ikke oversikt over skadeomfanget, men det blir raskt snakk om millionbeløp når det brenner i slike bygg, sier Lundquister.

- Politiet har sperret av et stort område rundt senteret på grunn av mange skuelystne som er kommet, sier vaktsjef Helge Lindberg ved Narvik politidistrikt til NTB.

Forbrukersamvirket eier varehuset som inneholder elektronikkforretningen Ideel samt mat- og ferskvareforretninger.