Kjøpesenter hev ut Frelsesarmeen

Kun én uke fikk Frelsesarmeen lov til å stå inne på Trekanten Senter i Asker med juleinnsamlingen sin i år. Senterledelsen mener kundene ikke skal føle seg presset til å måtte gi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Som tidligere år, søkte Frelsesarmeen også i år om å få lov til å ha julegryta si inne på senteret i to uker før jul. Senterledelsen mente én uke fikk holde, og ga ikke Frelsesarmeen tillatelse til å stå der den siste uka før julaften, skriver Asker og Bærums Budstikke.

- Da jeg spurte senterlederen om hvorfor vi fikk bare én uke inne på senteret i år, svarte hun at de ikke ville at folk skulle ha et press på seg til å måtte gi. Hun sa også at andre betalte for plasser, men at vi gjør så mye bra at vi fikk stå gratis inne i én uke, sier Ruth Bente Paulsen, leder for Frelsesarmeen i Asker.

Hun synes det er særlig leit at Frelsesarmeen ikke får lov til å ha juleinnsamlingen inne på senteret den siste uka før jul - spesielt fordi julegryta er 100 år i år.

- Jeg mener at butikkene ikke taper på å ha Frelsesarmeen i nærheten. Tvert imot, vi er miljøskapende og bidrar til å gi folk en god julestemning, sier Paulsen.

Senterleder Mette Kiilerich-Hansen var i utlandet og var derfor ikke tilgjengelig for kommentar. Markedskoordinator ved senteret, Pia Madsen, sier til Asker og Bærums Budstikke at hun ikke ønsker å kommentere saken, men at hun vil ta den opp direkte med Frelsesarmeen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer