Kjøpte barnesex på familieferie

Mannen var på ferie med kone og to barn da han misbrukte en 12 år gammel gutt seksuelt. Nå må svensken sone to år i thailandsk fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

45-åringen fra Mälardalen i Sverige ble tatt på fersk gjerning på en strand i turistområdet Hua Hin i Thailand søndag. Han hadde akkurat ankommet feriemålet da han forlot kona og deres to barn for å gå på bar. Der plukket han opp en 12 år gammel gutt som solgte blomster til turister.

Oralsex

12-åringen ble med svensken til en strand like i nærheten. Der skal han ha tvunget gutten til å utføre oralsex. Det han ikke visste, var at politiet spesialovervåket området akkurat denne kvelden. Politiet slo til da svensken akkurat hadde tatt av seg buksene.

I de første avhørene nektet 45-åringen for å ha forsøkt å misbruke gutten. Senere erkjente han forholdet, og i dag ble han idømt to år i fengsel. Mannen skal ifølge den svenske avisa Aftonbladet avtjene hele straffen i Thailand, trolig i det ukjente Prachuab Khirikhans-fengselet. Der vil han bli den eneste vestlige fangen. Det er enda uklart om mannen kommer til å anke dommen.