Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjøpte Celinas hytte

Celina Midelfart, kjæresten til finansmannen Kjell Inge Røkke, har solgt landstedet sitt på Nøtterøy i Vestfold for 3,5 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Celina arvet hytta etter sin far Finn-Erik Midelfart da han døde i 1995. Hytta er på 130 kvadratmeter. Den ligger på en seks mål stor tomt med havutsikt og en liten brygge, skriver Dagens Næringsliv.

Hyttesalget har skapt litt hodebry for unge Midelfart (27). Hun forsøkte nemlig å selge den i 1998, men da fikk hun ikke et bud som var godt nok. Hun ønsket fire millioner, men det høyeste budet var 2,6 millioner kroner. Siden dengang er hytta pusset opp ytterligere. Et annet problem var at det var gjort noen utbedringer på tomta som ikke var godkjent av tekniske etat. Dette problemet er nå ute av verden, skriver avisa.

Det er DnB Eiendomsmegling som har sørget for salget, og megleren klarte å til slutt å selge den for 3,5 millioner kroner. Det var et ektepar fra Oslo som kjøpte hytta.

SOLGTE HYTTA: Endelig fikk Celina Midelfart solgt hytta hun har forsøkt å bli kvitt siden 1998.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media