SPØKELSESHUS: Dette huset har ikke noe med saken å gjøre, og er en spøkelsesgård ved Herefoss nord for Arendal. Her verner en gjenganger en amerikansk dollarskatt ifølge mytene. Arkivfoto: DAGBLADET
SPØKELSESHUS: Dette huset har ikke noe med saken å gjøre, og er en spøkelsesgård ved Herefoss nord for Arendal. Her verner en gjenganger en amerikansk dollarskatt ifølge mytene. Arkivfoto: DAGBLADETVis mer

Kjøpte hus - nekter å betale da han hørte om spøkelser

Spøkelsstrid til retten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Huseieren aksepterte budet og regnet huset som solgt da det ble avtalte dato for overtakelsen i fjor, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

I mellomtiden hadde kjøperen hørt flere historier om uforklarlige hendelser i huset og nekter å gjennomføre handelen.

Stevener kjøperen Nå har striden rundt boligkjøpet i ei bygd i Gudbrandsdalen pågått så lenge, blant annet i forliksrådet, at boligselgeren har valgt å stevne kjøperen for Nord-Gudbrandsdal tingrett, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. 

Advokat Werner Forr Nystuen i Lillehammer, representerer selgereren, og bekrefter historien overfor Gudbrandsdølen Dagningen. Han forteller at saken kommer opp før våren, dersom den ikke løser seg før den tid.

Vanskelig å bevise Saken er spesiell, og Nystuen peker på at det kan bli vanskelig å gjøre det man pleier å gjøre i slike saker - dra på befaring. For hva skal man se etter?

- Jeg har hørt folk uttale at de tror på gjenferd, men aldri hørt om at det har vært et tvistetema ved handel, sier Nystuen til Gudbrandsdal Dagningen.