40 millioner:  Villaen på Frogner ble solgt til tross for et trått luksusmarked. Foto: Magnus Knutsen Bjørke/ Finansavisen
40 millioner: Villaen på Frogner ble solgt til tross for et trått luksusmarked. Foto: Magnus Knutsen Bjørke/ FinansavisenVis mer

Kjøpte meglervilla for 40 millioner kroner

I et trått luksusmarked kliner Odd Kalsnes til med et kjempesalg på Frogner - nemlig hans egen villa. Platekompaniet-gründer Egil Dahl flytter inn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Det er knapt solgt en eneste bolig i Norge over 20 millioner hittil i år. Men Odd Kalsnes har nå klart kunststykket å selge en eiendom til hele 40 millioner kroner. Det er til alt overmål hans egen eiendom i Tidemands gate 10 på Frogner i Oslo.

- Jeg har ikke bruk for villaen lenger, sier advokat og vestkantmegler Odd Kalsnes til Finansavisen.

Eiendommen har ikke vært annonsert, og gikk uten bruk av ekstern megler - det vil si uten bruk av andre meglere enn eieren selv.

Fikk bud - Jeg har tenkt over dette en stund, sier Kalsnes, som opprinnelig så for seg å få 42—43 millioner for villaen.

Kjøperen er gründeren av Platekompaniet, Egil Dahl, skriver Finansavisen.

Da han henvendte seg og ville betale 40 millioner kroner, valgte Kalsnes å akseptere. Dahl får en eiendom på 499 kvadratmeter primærrom på en tomt på 806 kvadratmeter.

Det er den siste nybygde eneboligen på Frogner. Kalsnes bygget den selv i 1989. Siden er den pusset opp i 2005.

Flere nyheter - Entreprenørene vil gå på en virkelig smell
Så mye dyrere har det blitt å bygge bolig
Majorstua-leilighet smalt 600.000 kroner over takst