Kjøpte Playboy-modellens stillhet. Nå skal hun fortelle den eksplosive Trump-historien

En tidligere Playboy-modells påståtte affære med Donald Trump har havnet i skyggen av Stormy Daniels-saken. Nå kan Karen McDougal snakke fritt.

AFFÆRE: Den tidligere Playboy-modellen Karen McDougal hevder hun og Donald Trump hadde en ti måneder lang affære i 2006. Nå står hun fritt til å fortelle sin historie. Foto: Reuters og Splash News / NTB Scanpix
AFFÆRE: Den tidligere Playboy-modellen Karen McDougal hevder hun og Donald Trump hadde en ti måneder lang affære i 2006. Nå står hun fritt til å fortelle sin historie. Foto: Reuters og Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har stormet rundt president Donald Trump (71) og hans påståtte tidligere affærer.

Det aller mest omtalte har vært en påstått affære mellom presidenten og pornostjerna Stormy Daniels (39) på midten av 2000-tallet. I 2005 giftet Donald Trump seg med nåværende førstedame Melania (47) og i 2006 ble deres sønn Barron født.

Det hvite hus har benektet for anklagene om affæren. Men midt i den store Stormy Daniels-saken, der hun har gått til sak mot Trump for å oppheve en taushetserklæring fra 2016, har det også dukket opp en Playboy-modell i likningen.

Karen McDougal (47) gikk i mars til sak mot American Media Inc (AMI), som eier den Trump-vennlige supermarkedstabloiden National Enquirer, fordi de angivelig har «kjøpt stillheten hennes». Hun ønsker nemlig selv å stå fram med sin historie - som likner mye på Daniels sin.

Kjøpte historien

Det kommer hun nå til å få lov til. I går kom McDougal til enighet med AMI som gjør at hun nå kan snakke fritt om den påståtte affæren. AMI kjøpte rettighetene til historien hennes for hele 150 000 dollar, 1,1 millioner kroner i 2016.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer