Kjøpte sex - gikk konkurs

Sjefens forelskelse i den prostituerte Tia-Cheyanne (26) skal ha kostet 170 engelske arbeidere jobben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Direktør og tobarnsfar Peter Lee (51) i et busselskap i Nord-England falt pladask for escortepiken Tia-Cheyanne som han kom i kontakt med via Internett. I løpet av fire år brukte han over 500000 pund - vel seks og en halv million kroner - på den prostituerte kvinnen. Utgiftene var så store at busselskapet han var direktør for gikk konkurs, skriver avisa The Sun.

170 mistet jobben

Forholdet mellom de to kostet dermed 170 arbeidere jobben. Årsaken var at Lee måtte ta av firmaets penger til å betale de stadige regningene etter sine besøk hos kvinnen. Rettssaken mot direktøren som er tiltalt for underslag kommer opp for retten i Durham i neste uke.

Sjefens utskeielse med den prostituerte kvinnen kom som et sjokk på arbeiderne og forretningspartnere. Mange av arbeiderne hadde jobbet sammen med ham i flere år.

- Grådighet og egoisme

- Jeg kan ikke tro at en mann i hans posisjon kunne sette framtida til sine arbeidere, forretningspartnere og familie på spill på grunn av grådighet, uærlighet og egoisme. Jeg føler meg bedratt, sier hans forretningspartner gjennom 14 år, Eric Bowerbank ifølge Daily Mail.

Forholdet til Tia-Cheyanne var også årsaken til at kona forlot ham etter mange års ekteskap. Hun skal hele tida ha trodd på hans forklaringer om at han reiste til London for å gjøre forretninger.

Bil og feriereiser

Direktøren, som hadde en årsinntekt på vel en og en halv million kroner, betalte 10000 kroner for hver natt med den 26 år gamle kvinnen.

I tillegg spanderte han dyre feriereiser til eksotiske reisemål som Bali, kostbare smykker og en BMW på henne. Til venner skal den 51 år gamle direktøren ha fortalt at han ble avhengig av kvinnen, og at han ikke klarte å stoppe å besøke henne.

Kvinnen skal ha latt seg avhøre av politiet, og skal ha vært behjelpelig under etterforskningen.