Kjøpte sex for millioner

En britisk forretningsmann underslo 7,6 millioner kroner som han brukte på luksusprostituerte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pengene underslo den 51 år gamle tobarnsfaren fra busselskapet han var medeier i. Nå har en britisk domstol dømt mannen til tre års fengsel for underslag, regnskapsforfalskning og tyveri, melder Sky News.

Det hele begynte med at 51-åringen brukte 1000 pund, nesten 13 000 kroner for å ha sex med en luksusprostituert i én natt. Men dynegymnastikken ga mersmak og forretningsmannen klarte ikke å få damen som kalte seg Tia ut av hodet.

Bil, ferie og sex

I og med at han hadde ansvaret for regnskapet i busselskapet, så hadde han tilgang til firmaets penger. Og han brukte mye, veldig mye på Tia. 493 000 pund tok han ut av firmaets konto før det hele ble avslørt. Pengene gikk til å betale sex, reiser og en BMW til kvinnen.

Men det var ikke bare Tia 51-åringen likte. Han brukte også 97 000 pund på to andre kvinner han hadde fått øynene opp for. Den ene kvinnen ble til og med gravid med forretningsmannen og fødte et barn.

Avslørt

Da den sexgale forretningsmannen skulle på ferie, leide partneren hans inn en regnskapsfører for å ta seg av regnskapene i selskapet. Det var denne innleide konsulenten som oppdaget at alt ikke var som det skulle i regnskapsbøkene og varslet den andre eieren.

51-åringen kone visste heller ingenting om mannens dobbeltliv. Nå er han ute av selskapet og kona har forlatt ham.

Du har bragt skam, ikke bare over deg selv, men også over familien din. Ditt rykte er frynsete og du vil ikke få det lett senere i livet, sa dommeren da han dømte briten til tre års fengsel, melder Sky News.