Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjøpte to flasker vodka, kjørte stridsvogn

Russisk soldat ramponerte en landsby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En russisk soldat ødela et hus og holdt på å kjøre inn i et annet, da han på vei til en militærøvelse tok en avstikker for å handle mer vodka, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Filmet med mobilen

Beboerne i en landsby i Ural-regionen i Russland fikk nylig besøk av en stridsvogn, som valgte å parkere rett utenfor den lokale butikken.

Ut av det pansrede kjøretøyet, steg en mann i militærklær. Vitnene forteller at han sjanglet noe da han gikk inn i butikken.

- Han kjøpte to flasker vodka, forteller butikkeieren Yelena Kulakova til Reuters, som hevder at mannen var full allerede da han ankom lokalet.

- Så gikk han tilbake til kjøretøyet og begynte å rygge, fortsetter hun.

Hele opptrinnet ble tilfeldigvis filmet med et mobilkamera.

Vant syn

image: Kjøpte to flasker vodka, kjørte stridsvogn

Det holdt på å gå galt. Stridsvognen holdt på å kjøre inn i butikken, men sjåføren rakk å stoppe i tide.

Verre gikk det med huset til Oleg Petrov, som fikk store skader da stridsvognen fortsatte sin ferd gjennom den avsidesliggende byen.

Landsbybeboerne hevder at det ikke er første gangen stridsvogn blir brukt til militære utflukter etter vodka og snacks.

Noe det russiske forsvaret benekter på det sterkeste. De avviser også at soldaten var beruset.

- Sjåføren var helt klart edru, fordi han var på vei til en militærøvelse, sier Konstantin Lazutkin, talsmann for Volga-Urals militærdistrikt.

FANGET PÅ FILM: Et av vitnene til hendelsen filmet opptrinnet med sin mobiltelefon. Her er den angivelig berusede sjåføren på inn i stridsvognen, bærende på to nyinnkjøpte flasker vodka.
ØDELAGT: Den russiske soldaten krasjet i huset til Oleg Petrov under sin ferd gjennom byen. Huset ble påført alvorlige strukturelle skader.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media