Kjøpte villa til 20 mill.

Styrtrike Celina Midelfart har kjøpt en praktfull ambassadørvilla til 20 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kosmetikk-dronningen Celina Midelfart er nå den lykkelige eier av den tidligere øst-tyske ambassadørboligen på Oslos vestkant, skriver Finansavisen.

Ifølge både Dagbladets og Finansavisens kilder har den styrtrike 27-åringen punget ut med hele 20 millioner kroner for den klassiske byvillaen.

Ikke tinglyst

Celina Midelfart og kjæresten Kjell Inge Røkke bor for tida på Aker Brygge i Oslo, i en leilighet de leier av skipsreder Petter C. G. Sundt. Kjøpet av den tidligere ambassadørboligen skal betraktes som et investeringsobjekt. Dermed er det ikke sikkert at ett av Norges mest omtalte kjærestepar kommer til å flytte inn i Ottar Birtingsgate 2 - hvor den tidligere ambassadørboligen ligger.

Celina Midelfart vil ikke kommentere huskjøpet overfor Dagbladet. Hun sier likevel:

- Jeg kan ikke kommentere dette, men per nå finner du ingen papirer som sier at verken jeg eller mitt firma har kjøpt dette huset. Men prøv og ring meg tilbake om 14 dager, sa en humørfylt Celina Midelfart til Dagbladet da vi snakket med henne allerede på mandag.

I går var eiendommen fortsatt ikke tinglyst, og det er ventet at den nåværende eieren vil disponere villaen fram til mars neste år.

Totalrenovert

Den tidligere øst-tyske ambassadørboligen ligger sentralt ved Drammensveien i Oslo. Boligen er på hele 600 kvadratmeter. Rommene er store og i klassisk stil. Byvillaen ble oppført allerede i 1915 og er totalrenovert. I tillegg er det bygget en dobbeltgarasje på den 1,3 måls store tomten.

Malermester Martin Thorendal, som har eid villaen siden i fjor sommer, vil ikke si mye om saken. Det vil heller ikke mekleren, advokat Torbjørn Ek.

- Jeg kan bekrefte at eiendommen er solgt, men er pålagt ikke å kommentere handelen, sier Ek til Finansavisen.

En håndfull personer skal ha vært interessert i villaen, men det var altså Kjell Inge Røkkes kjæreste som fikk tilslaget.

Malermester Thorendal har investert noen millioner i oppussing etter at han overtok byvillaen.

- Jeg hadde ikke solgt det om jeg ikke hadde fått en god pris. Jeg kjøpte ikke huset for å selge det, sier Thorendal.

Den tidligere ambassadørvillaen er bygd av en familie som står Celina nær.

Celina skal selge

Celina Midelfart er god for rundt 400 millioner kroner. Etter det Dagbladet får opplyst, har den styrtrike forretningskvinnen også planer om å selge sin leilighet i Eckersbergsgate, hvor hun imidlertid ikke har bodd de to siste årene. 27-åringen har brukt denne leiligheten som kontor, men nå driver hun forretninger fra et kontor på Aker Brygge.

Kosmetikk-dronningen nekter konsekvent å snakke om sitt privatliv. Celina er datter av Finn-Erik Midelfart, og sammen med søsteren Hermine og Midelfarts enke Tove Kvammen arvet hun verdier for 540 millioner kroner. De tre eier hele Midelfart-imperiet som har agentur på en mengde hygiene- og kosmetikkartikler.

<B>CELINAS VILLA:</B> I Ottar Birtingsgate 2 ligger praktvillaen Celina har kjøpt.
<B>HAR RÅD:</B> Celina Midelfart er god for rundt 400 millioner kroner.