Kjørelærer fotograferte elever nakne

En kjørelærer fra Sunnmøre har vedgått at han flere ganger har fotografert elever nakne. En av elevene sier hun følte at hun var i en tvangssituasjon, mens kjørelæreren sier at fotograferingen skjedde frivillig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi kjørte på en øde vei langt fra folk, og utenom all annen trafikk. Til slutt ba han meg stoppe, tok fram et fotoapparat og ba meg kle meg naken. Han sa han ville ta bilder til en kampanje han hadde gående, sier den 23 år gamle eleven til Sunnmørsposten.

På motorsykkel

Hun ble fotografert naken på motorsykkelen hun brukte under kjøreopplæringen. Dette skjedde under ekstratimer hun og en annen kvinnelig elev måtte ta. Hun var redd hun ikke skulle få førerkortet, og gikk med på å samarbeide med kjørelæreren. I ettertid har dette gitt henne store problemer, og hun er fremdeles sykmeldt. Til Sunnmørsposten sier hun at det samme har skjedd med andre jenter.

Kjørelæreren vedgår å ha tatt nakenbilder av elever ved kjøreskolen, men tilbakeviser at dette har skjedd under tvang. Kjørelæreren hevder at han arbeidet med et informasjonsopplegg der planen gikk ut på å fotografere et avkledd par på en motorsykkel. På den måten ville han illustrere hvor utsatt motorsyklister er i trafikken.

- Uheldig kobling

Administrerende direktør Leif N. Olsen ved Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL) reagerer sterkt på kjøreskolelærerens aktivitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer