Kjøreledning falt ned: - Ekkelt

To personer ble lettere skadd da en strømledning falt ned på et tog i Oslo.

DRAMATISK: En kjøreledning falt ned på toget ved Rosenholm stasjon på Holmlia. Video: Christian Roth Christensen. Reporter: Stian Drake Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ROSENHOLM (Dagbladet): En kjøreledning har falt ned på et tog på Rosenholm togstasjon på grensa mellom Oslo og Nordre Follo. Det skriver politiet på Twitter.

- Det har falt ned en kjøreledning, i den forbindelse er flere personer lettere skadd, sier vaktkommandør Arvid Nordstrand i brannvesenet til Dagbladet.

De har nå slått av strømmen på stedet, og jobber med å jorde toget.

Ifølge politiet var det rundt 70 personer på toget. To av disse får nå behandling for kuttskader.

ØDELAGT: Kjøreledningen falt ned på et tog ved Rosenholm stasjon. To personer ble lettere skadd. Foto: Fredrik Hagen / NTB
ØDELAGT: Kjøreledningen falt ned på et tog ved Rosenholm stasjon. To personer ble lettere skadd. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer

- Brannvesenet er i gang med å jorde de strømførende ledningene slik at strømmen ledes bort fra sporet og evakuering av passasjerene i toget kan foregå trygt, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Klokka 17.19 opplyser Dagbladets reporter på stedet at de er i gang med å evakuere toget.

En kvinne ved navn Cecilie var blant passasjerene på toget. Hun forteller til Dagbladet at var ekkelt å være ombord da ledningen falt ned.

- Det bråka noe veldig og dunket fælt da det skjedde. Da vi så folk løp på perrongen og nødetatene kom, skjønte vi det måtte være noe litt mer alvorlig. Først fikk vi beskjed om at det kunne være et tre, men fikk rask informasjon om at gjaldt kjøreledningen, sier Cecilie kort tid etter å ha blitt evakuert fra det skadde toget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer