Kjører skolebarn uten lappen

Skolebarn fikk hånda fastklemt i minibussdøra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For rundt tre uker siden fikk et skolebarn hånden fastklemt i døren på minibussen. Bak rattet satt en ung sjåfør på 19 år, som ikke har lov til å frakte skolebarn. Sjåføren er heller ikke gammel nok til å ha verken førerkort, eller for å kunne ta den nødvendige kjøreseddelen som skal til for å frakte skolebarn, skriver Finnmark Dagblad. Barnet ble ikke alvorlig skadd.

Reagerer kraftig

Ved Børselv oppvekstsenter reagerer rektoren kraftig på at skolebarn ved flere anledninger er blitt fraktet av en sjåfør som ikke har hatt papirene i orden.

- Det er helt uakseptabelt. Dette dreier seg om sikkerheten til ungene. Vi har ansvaret for at de skal komme seg trygt til og fra skolen. Nå må vi bare stole på at selskapet har ryddet opp, sier Kirstin Eliassen, rektor ved oppvekstsenteret.

- Kjør ungene selv

Skoleskyssen i Børselv er opprettet nettopp fordi en vil at skolebarna skal være sikre når de skal til skolen. Blant annet går skoleveien til mange av barna langs en mørk og ikke opplyst riksvei. Det er bakgrunnen for at skolebarna får den ekstra skyssen kjøpt av Porsanger kommune.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer