KØ: - Det kommer til å bli kø, sa politiet i Asker og Bærum etter at to biler støtte sammen på E18 mellom Slependen og Holmen i ettermiddag. Foto: Bengt Berg/Dagbladet
KØ: - Det kommer til å bli kø, sa politiet i Asker og Bærum etter at to biler støtte sammen på E18 mellom Slependen og Holmen i ettermiddag. Foto: Bengt Berg/DagbladetVis mer

Kjørt vekk i ambulanse etter kollisjon i Asker

Kødannelse og store materielle skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre politipatruljer rykket ut til stedet på E18 mellom Holmen og Slependen hvor flere biler i retning Oslo støtte sammen ved halv seks-tida i ettermiddag.

- Det er meldt om store materielle skader, og en kvinne er lagt på båre og kjørt bort i ambulanse, sier operasjonsleder Magne Olsvoll ved politiet i Asker og Bærum.

Han har ikke nøyaktig informasjon, men sier at kvinnen var ved bevissthet.

Politiet fikk meldinga klokka 17.42. Først fikk operasjonslederen om at tre-fire biler var involvert i kollisjonen, men det viste seg senere at det bare var to biler.

- Det var en bil med tilhenger som har kjørt ut på motorveien, og i det den skulle skifte felt, sto trafikken på grunn av kø, og da kjørte den inn i en annen bil som også hadde tilhenger. Det så ganske kaotisk ut, men det var bare to biler med hver sin henger, sier Olsvoll.

Klokka kvart over sju sier han at køen er i ferd med å gi seg.