Kjørte 1600 km med død mor i passasjersetet

Datteren ville at kvinnen skulle begraves ved siden av sin mann. Dermed plasserte hun sin døde mor i passasjersetet og kjørte 1600 kilometer til kirkegården.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bare en time etter at Wooten døde i byen Pine i Colorado i November, satte datteren i verk sin plan for at mora skulle få hvile ved siden av sin mann. Hun kledde på henne en ren pyjamas, plasserte henne i passasjersetet, og satte av gårde til Musgrove familiekirkegård i Eugene i delstaten Oregon. På forhånd hadde en slektning ringt begravelsesbyrået og arrangert begravelsen, som fant sted på en kirkegård for krigsveteraner i Portland, Oregon, 10. november i fjor.

Ifølge førstebetjent Mike Julian ved politiet i Jeffersen County i Colorado ville Janet Levine spare pengene det kostet å få sendt morens døde kropp til Oregon.

I USA er det ulovlig å frakte lik over delstatsgrensene uten dødsattest. Men myndighetene i Oregon vil ikke etterfølge saken.

- Enkelte ganger kan sjokket ved å miste en som står en nær få folk til å tenke ganske «crazy», sier rettsmedisiner Frank Ratti i Lane County i Oregon ifølge AP.