Kjørte bilen i grøfta - la den ut for salg

Markus Wiklund vil selge deg en bil om ligger i ei grøft i Nord-Sverige.

GRØFTEBIL: Volvoen fikk seg en trøkk på det tidlige vinterføret i Skellefteå i Västerbotten nord i Sverige i går. Eieren Markus Wiklund nekter å hente bilen opp fra grøfta. Dermed har han lagt den ut for salg. Faksimile: Blocket.se
GRØFTEBIL: Volvoen fikk seg en trøkk på det tidlige vinterføret i Skellefteå i Västerbotten nord i Sverige i går. Eieren Markus Wiklund nekter å hente bilen opp fra grøfta. Dermed har han lagt den ut for salg. Faksimile: Blocket.seVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Vinteren kom til nordsverige i går. Blant mange som fikk problemer på glatta var svenske Magnus Wiklund. Hans Volvo 945 stasjonsvogn sklei av veien og fikk fronten smadret i møte med et tre.

Wiklund kunne raskt konstatere at forsikringen ikke ville dekke bergningskostnadene.

Dermed la han like godt bilen ut for salg der den ligger, i ei grøft i Nord-Sverige.

I annonsen på den svenske nettmarkedsplassen Blocket, lover Wiklund «en rask handel i grøfta». Hans eneste forutsetning er at han slipper å bruke en eneste krone på å få bilen berget.

- Det har ringt mange som er interesserte i å kjøpe bilen, men jeg har gjort det klart for alle at jeg ikke vil betale for å få den opp av grøfta, sier Wiklund til Expressen.