Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjørte gjennom Bergen sentrum med 1,78 i promille: - Mildt sagt veldig glad for at han ikke forårsaket noen ulykker

Mann i 40-åra starta fylleturen i Laksevåg. Politiet tok ham ved Åsane senter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i begynnelse av 40-åra ble tirsdag morgen tatt med 1,78 i promille etter å ha kjørt gjennom Bergen sentrum.

Det melder politiet i Hordaland på Twitter.

Den første meldingen om mannen kom klokka 07.12 fra Laksevåg. Da handlet meldingen om en bil som sto fast i en oppkjørsel. Deretter kom beskjeden om at bilen hadde kjørt videre.

- Det gikk en fire, fem minutter før han kjørte fra Laksevåg. Cirka 07.20 forsvant han, og han har mulig tatt seg en avstikker i Sandviken et sted, sier operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt til Dagbladet.

Deretter gikk ferden gjennom Bergen i sentrum, gjennom flere tunneler, i morgenrushet. Videre kom det meldinger om at bilen kjørte i tunnelveggen i Glaskartunnelen flere ganger.

Politiet hadde flere patruljer i sving for å få fatt på mannen og rekvirerte også støtte fra UP.

- Han forårsaket flere nestenulykker på sin vei, og vi fikk tak i han ute ved Åsane senter, sier Kronen.

Da var klokka 07.33.

Ved Åsane senter blåste mannen til 1,78 i promille, og på andre prøver testet mannen positivt også på annen rus. Politiet skal derfor ta en utvidet blodprøve av mannen.

- Når man har en sånn mine kjørende rundt i morgenrushet i Bergen, er vi mildt sagt veldig glad for at han ikke forårsaket noen alvorlige ulykker, sier operasjonsleder Kronen om hendelsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media