KJØRTE I FJELLVEGG: En person er alvorlig skadd etter en bilulykke ved E39 i Drangsdalen ved Moi i natt. Foto: Sigbjørn Hofsmo
KJØRTE I FJELLVEGG: En person er alvorlig skadd etter en bilulykke ved E39 i Drangsdalen ved Moi i natt. Foto: Sigbjørn HofsmoVis mer

Kjørte i fjellvegg - alvorlig skadd

Fire personer er fraktet til sykehus etter ulykken på E39 ved Moi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En bil med fire personer kjørte av veien og havnet på taket ved E39 i Drangsdalen ved Moi i Lund kommune i Rogaland i natt.

- Politiet fikk melding om ulykka rundt klokka 07.07, sier operasjonsleder ved Stavanger politidistrikt, Svein Kjetil Larsen, til Dagbladet.

Bilen skal ha kjørt inn i en fjellvegg og kommet over på taket.

Fraktet til sykehus En person satt fastklemt i bilen, men ble frigjort av brannvesenet. Alle fire er blitt fraktet til Stavanger Universitetssykehus med luftambulanse og Sea King redningshelikopter.

Personene i bilen var en 34 år gammel mann, en 34 år gammel kvinne og et tre år gammelt barn. Alle skal være bosatt i Rogaland.

Den fjerde personen er en mann, men hans personalia er ikke kjent for politiet. Vedkommende er kritisk skadd, men stabil, opplyser Stavanger Universitetssykehus.

Til observasjon - Han har bruddskader, og skal opereres. De andre tre er stabile og til observasjon, sier Marita Sørbø, kommunikasjonsrådgiver ved Stavanger Universitetssykehus, til Dagbladet.

Stavanger Aftenblad
skriver at det regnet kraftig i området da ulykken skjedde.

Veien ble stengt etter ulykken, men skal nå være åpnet igjen.

FRAKTET MED AMBULANSE: En person skal ha blitt fraktet fra stedet med luftambulanse. Foto: Sigbjørn Hofsmo
FRAKTET MED AMBULANSE: En person skal ha blitt fraktet fra stedet med luftambulanse. Foto: Sigbjørn Hofsmo Vis mer