Kjørte i Frognerparken: - Førerkortet beslaglagt

Tirsdag kveld kjørte en grå bil rundt i Frognerparken i Oslo. Politiet har beslaglagt førerkortet til føreren.

KJØRER RUNDT: Her har en bil kjørt inn i Frognerparken i Oslo. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Video: Tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann tidlig i tjueåra ble fratatt førerkortet etter å ha kjørt bil inne i Frognerparken i Oslo tirsdag kveld. Det pågikk fadderarrangement i parken.

Dagbladet fikk tilsendt en video av en sølvgrå personbil som kjører på gresset i Frognerparken.

- Det skal være snakk om en sølvgrå bil, uten at jeg kan kommentere noe ytterligere, sier Marie Bragnes, politifullmektig ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Melding fra publikum

Politiet rykket ut etter meldinger om uansvarlig kjøring inne i parken. Det ble opprettet sak på kjøringen, og beslag av førerkort er gjort, tvitrer Oslo-politiet, som meldte om hendelsen klokka 23.11.

- Saken er under etterforskning og politiet jobber fortsatt med å få kartlagt hendelsesforløpet. Politiet har tatt førerkortet til føreren i beslag, og dette ligger nå til vurdering hos påtalemyndigheten i politiet. Utover dette kan jeg ikke si noe mer per nå, sier Bragnes til Dagbladet.

Høy hastighet

Meldingene fra publikum gikk på at hastigheten i parken var for høy med tanke på omgivelsene, sa operasjonsleder Tor Gulbrandsen til NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer