Kjørte med lik på frontruta

Den amerikanske 29-åringen skylder på at mobilen ikke virket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bildrapet skjedde i Seattle, USA natt til søndag for en uke siden. Den 29 år gamle sjåføren hadde vært på nattklubb, og var høyst sannsynlig ruset på metamfetamin, da han valgte å kjøre hjem.

Samtidig var Walter High på vei hjem fra en annen nattklubb. Han sto ved siden av en parkert bil og snakket med noen venner, da han ble påkjørt og drept.

Kollisjonen var så kraftig at frontruta knuste, og High ble liggende halvveis inne i bilen.

Til tross for at 29-åringen hadde en død mann på panseret, valgte han å kjøre fire kvartaler. Så gikk han ut, dumpet liket på gata og kjørte elleve kvartaler til, før han til slutt ringte politiet. Da var det 20 minutter siden kollisjonen.

29-åringen sier han ikke stoppet og kontaktet politiet tidligere, fordi han ikke hadde dekning på mobiltelefonen i området. Derfor valgte han å kjøre til et sted der det var mulig å ringe, melder nyhetsbyrået AP.

Mannen er tiltalt for bildrap og for å ha stukket fra ulykkesstedet. Han må møte i King County Superior Court på torsdag.

I en liknende sak ble sykepleieren Chante Mallard dømt til 50 års fengsel da hun kjørte på en hjemløs mann, og lot ham blø ihjel på panseret.