Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjørte med mannen på panseret

Ektepar kranglet om påskebagasje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ekteparet i 50-årene kranglet om mengden på bagasjen da de skulle reise på påsketur til Helgeland i dag. Da kona ikke fikk viljen sin, tok hun bilnøklene og kjørte av gårde. Mannen ville stoppe henne, og kastet seg på panseret, ifølge Avisa Nordland.

Kjørte to kilometer

Mens naboene så på kjørte kona avgårde med sin mann på panseret. Naboene varslet politiet, men før lovens lange arm var på plass hadde kona allerede rukket å kjøre to kilometer og nærmet seg Mørkved sentrum.

Hun skal ha holdt høy fart, men paret er uenige om hvor fort hun kjørte.

- Parene har forklart seg likelydende om selve opptrinnet. Det eneste de er uenige om er hvor høy hastighet ferden gikk i. Mannen mener farten var mellom 50 og 60, mens kona mener farten var 40-50, sier operasjonsleder Ivar Nilsson ved Salten politidistrikt til Avisa Nordland.

Bli enige om bagasjen i forkant

- Moralen må være at man blir enige om slikt i forkant av turen, sier Nilsen til Avisa Nordland.

Han forklarer at politiet vurderer å beslaglegge kvinnens førerkort.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling