Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjørte med sint mann på panseret

Plutselig hoppet den rasende borettslagsformannen opp på panseret til postbud Tommy Dalen (21). Der tviholdt han på vindusviskerne i fire kilometer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg skulle levere post til de fire blokkene som hører til borettslaget. Da jeg var ferdig med leveringene, og skulle forlate området, var veien stengt med en bom. Derfor kjørte jeg over et lite plenstykke på halvannen meter for å komme ut, forteller Tommy Dalen.

- Etter en stund så jeg at en møtende bil vinglet voldsomt. Jeg oppdaget at sjåføren var borettslagsformannen. Jeg forsøkte å snu, men bilen sperret veien, forteller postbudet som bare hadde jobbet en knapp måned i posten da episoden skjedde.

Rasende

Borettslagsformannen skal ha vært rasende og oppført seg truende mot postbudet.

- Da jeg prøvde å komme unna, hoppet han opp på panseret til postbilen og tviholdt i vindusviskerne. Han fikk flere sjanser til å gå av, men rikket seg ikke, sier Dalen.
- Til slutt så jeg ingen annen utvei enn å dra tilbake til postterminalen fire kilometer unna. Jeg kjørte sakte og stoppet flere ganger for å spørre om mannen ikke kunne hoppe av panseret, men han blånektet.

- Ved terminalen grep borettslagsformannen tak i meg, vred armene mine bak ryggen og dro meg opp på kontoret til vaktsjefen, sier Dalen. Han er til daglig skolelev, og jobber som postbud hver lørdag.

Ringte fra panseret

Nå har politiet i Asker og Bærum ilagt ham en bot på 7500 kroner, tilsvarende tre månedslønninger, for hensynsløs kjøring.

- Han skrev i anmeldelsen at han fryktet for sitt liv. Men var ikke reddere enn at han tok fram mobiltelefonen og ringte fra panseret under kjøreturen, smiler Tommy Dalen som tross alt ser det komiske i hele episoden. Men å akseptere forelegget kommer ikke på tale.

Dagbladet har flere ganger forsøkt å komme i kontakt med borettslagsformannen, uten hell.

<B>BOM TIL BESVÆR:</B> Da postbudet Tommy Dalen ble innestengt av denne bommen, valgte han å krysse en drøy meter gress for å komme fram. Det ble for sterkt for borettslagsformannen, og dermed var dramaet i gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!