Kjørte med sint mann på panseret

Plutselig hoppet den rasende borettslagsformannen opp på panseret til postbud Tommy Dalen (21). Der tviholdt han på vindusviskerne i fire kilometer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg skulle levere post til de fire blokkene som hører til borettslaget. Da jeg var ferdig med leveringene, og skulle forlate området, var veien stengt med en bom. Derfor kjørte jeg over et lite plenstykke på halvannen meter for å komme ut, forteller Tommy Dalen.

- Etter en stund så jeg at en møtende bil vinglet voldsomt. Jeg oppdaget at sjåføren var borettslagsformannen. Jeg forsøkte å snu, men bilen sperret veien, forteller postbudet som bare hadde jobbet en knapp måned i posten da episoden skjedde.

Rasende

Borettslagsformannen skal ha vært rasende og oppført seg truende mot postbudet.

- Da jeg prøvde å komme unna, hoppet han opp på panseret til postbilen og tviholdt i vindusviskerne. Han fikk flere sjanser til å gå av, men rikket seg ikke, sier Dalen. - Til slutt så jeg ingen annen utvei enn å dra tilbake til postterminalen fire kilometer unna. Jeg kjørte sakte og stoppet flere ganger for å spørre om mannen ikke kunne hoppe av panseret, men han blånektet.

- Ved terminalen grep borettslagsformannen tak i meg, vred armene mine bak ryggen og dro meg opp på kontoret til vaktsjefen, sier Dalen. Han er til daglig skolelev, og jobber som postbud hver lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer