Kjørte ned eksen etter drapstrusler

Kvinnen kastet seg i sikkerhet.

DRAPSTRUET... og kjørte ned eksen. Kvinnen greide å søke sikkerhet bak en av disse stolpene på Gamlebyen gravlund, da den tidligere kjæresten forsøkte å meie henne ned. Foto: Jacques Hvistendahl
DRAPSTRUET... og kjørte ned eksen. Kvinnen greide å søke sikkerhet bak en av disse stolpene på Gamlebyen gravlund, da den tidligere kjæresten forsøkte å meie henne ned. Foto: Jacques HvistendahlVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): En 53 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for å ha forsøkt å kjøre ned ekskjæresten sin ved Gamlebyen gravlund i Oslo.

- Han truet eksen og ville drepe henne. Så kjørte han på henne, sier operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

• Vet du noe om denne saken? Tips oss på sms/mms 2400, telefon 24 00 00 00 eller epost 2400@db.no.

Hendelsen fant sted ved 16-tiden i ettermiddag. Vitner sier til Aftenposten.no at mannen tre ganger tok fart med personbilen for å meie ned eksen. Kvinnen slapp uskadet fra hendelsen, da hun greide å kaste seg bak en stolpe og bare ble sneiet.

Et lite barn var vitne til bilangrepet.

Mannen, som var beruset, stakk fra stedet. Han ble senere stanset og pågrepet i bilen av politiet i Asker og Bærum. 53-åringen er nå siktet for drapstrusler og promillekjøring.

- Det er tatt blodprøver av ham. Mannen er nå på vei til arresten i Oslo, sier Belle.

53-åringen er ikke en kjenning av politiet. Foranledningen for angrepet, og hva truslene konkret gikk ut på, er så langt ikke kjent.