Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjørte ned kvinne - stakk av

STAVANGER (Dagbladet): Politiet i Stavanger har få spor å gå etter i jakten på den som kjørte ned og drepte en 40 år gammel kvinne på Sola natt til i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha ligget livstruende skadd på Rogaland sentralsykehus, døde kvinnen i går ettermiddag av skadene.

Politiet mottok to meldinger om den påkjørte kvinnen omtrent samtidig. Den ene kom fra en Securitas-vekter som ventet hos den hardt skadde kvinnen til politiet kom.

Den andre meldingen var anonym. En mann sa at han trodde han hadde kjørt over en fartshump, men at han seinere var blitt i tvil om han kunne ha støtt på noe annet. Mer sa han ikke før han selv brøt forbindelsen.
Avdelingssjef Hallvard Moen ved Stavanger politikammer vil gjerne komme i kontakt med denne bilføreren, men vil ikke spekulere over om dette er gjerningsmannen.

Et annet viktig punkt på politiets sjekkliste er en hvit varebil som Securitas-vakten så i området i det aktuelle tidsrommet.

Politiet har få spor å gå etter, og etterforskningen på stedet i går ga ikke mange nye ledetråder.

<B>FÅ SPOR: </B>Kriminaltekniker Jostein Wallem og Trond Kristiansen på jakt etter spor som kan opplare bildrapet natt til i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media