Kjørte over mannen tre ganger

Kvinnen var syk av sjalusi. Da hun tok mannen på fersken med en annen dame, kjørte hun over og drepte ektemannen med en Mercedes. Datteren på 16 ble vitne til sin fars død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun skjønte at mannen hadde noe på gang med en annen kvinne. Det gjorde henne rasende.

Leide etterforsker

Clara Harris i Houston leide en privatetterforsker. Men det etterforskeren sitter igjen med kan komme til å bli det beste beviset mot kvinnen selv.

Hun skal nemlig ha drept mannen sin mens privatetterforskeren filmet hele seansen. Det melder CNN i dag.

Clara kjørte over mannen hele tre ganger på parkeringsplassen med sin sølvgrå Mercedes-Benz.

Parets 16-år gamle datter var passasjer i bilen og dermed vitne til hele tragedien.

- Det var en ulykke, svarer den 44-år gamle tannlegen på anklagene om at hun drepte sin mann.

Privatetterforskeren har alt på video

Episoden skjedde utenfor et hotell der mannen hadde sine sidesprang.

Harris konfronterte mannen David med utroskaspanklagene. Hun havnet deretter i et høylydt slagsmål med den andre kvinnen som hun fant mannen sammen med på hotellet.

Privatetterforsker Bobbi Bacha fra Blue Moon Investigations sier at han har gitt politiet en videotape som inneholder alle aktivitetene og bevegelsen helt til slutten.

Harris advokat George Parnham sa sist uke at kvinnen vil erklære seg uskyldig. Hun er på frifot etter å ha betalt 30 000 dollar i kausjon.

Utroskaps-detektiven ble leid av Clara samme dagen som mannen døde. Men før byrået klarte å bekrefte det kona fryktet dukket hun selv opp på hotellet i utkanten av byen. Dit hadde mannen hennes dratt i hele 10 år med en av sine ansatte, en kvinne ved navn Gail Bridges.

Detektiven hadde hotellet under overvåkning da tragedien skjedde. Og alt er altså festet til tape.

Kjørte rett i menneskemengden

Vitner sier at Clara og Gail begynte å slåss i lobbyen på hotellet. Clara annonserte høyt at de to hadde en affære, og rev av skjorta til den andre kvinnen.

Ektemannen og 10 ansatte på hotellet forsøkte å splitte kvinnene.

Sikkerhetsvakter tok David og Gail med på utsida, til parkeringsplassen. I mellomtida gikk den forsmådde kona inn i bilen sin, en Mercedes 430 2001. Hjulene hylte da hun vrengte bilen over og begynte å kjøre mot menneskemengden. De ansatte ved hotellet prøvde å få henne til å stoppe uten hell.

- Hun kjørte over ham tre ganger, sier Joe M. Cashiola fra Nassau Bay-politiet.

Datteren så alt

- Jeg så datteren ligge på gulvet. Hun skrek uten kontroll. Hun måtte se sin far død under bilen mens mora ble lagt i håndhjern.

Et vitne sier at hun så datteren på 16 løpe ut av bilen og slå Clara i ansiktet. Datteren var fra et annet ekteskap. David var hennes far. Ste-mor Clara Harris skal ha angret med en gang:

- Jeg er så lei meg! Jeg elsker deg, fortsett å puste! skal kvinnen ha ropt.

Sist uke gikk tenåringens mor til retten og ba om at David Harris verdier måtte plasseres i et fond. Hun ønsket at pengene hans skal komme barna hans til gode, og ikke bli brukt av Clara Harris til advokater.

Ekteparet Harris bodde sammen med sin 3-årige sønn i en utkant i Friendswood i USA.

<B>I RETTSSALEN:</B> Her ser du kvinnen som er anklaget for mordet på sin mann sammen med advokaten George Parnham.