Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjørte på brannbil under forbikjøring

Brannbilen var på utrykning, men det hindret ikke personbilen fra å forsøke en forbikjøring - som endte i sida på brannbilen. Resultatet ble store materielle skader, en skadd bilist og en brannbil som aldri kom seg til brannstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde klokka 19.25 i nordgående retning på Trondheimsveien i Oslo. Brannbilen var på vei til Vestli for å undersøke en brannalarm. Like nord for Bjerke ble den forsøkt forbikjørt av en personbil.

- Bilføreren mistet kontrollen da han kom inn i brannbilen. Vi har beslaglagt førerkortet hans, og undersøker saken videre. Men selve handlingen han utførte, taler foreløpig svært lite til hans fordel, forteller Bjørn Ølstad, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt.

Kollisjonen førte til store materielle skader på både personbilen og brannbilen. Føreren av personbilen er brakt inn til legevakta. Tilstanden hans er foreløpig uklar.

Brannbilen kom ikke frem til Vestli, der alarmen var utløst av en tørrkokt kjele.

DRISTIG FORBIKJØRING: Personbilen hektet seg fast i fronten på brannbilen som den prøvde å kjøre forbi.