Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjørte på jente (12) og stakk fra stedet

En person kjørte i ettermiddag på en jente (12), og stakk deretter fra stedet. Jenta er kraftig forslått, og har indre blødninger som følge av påkjørselen, ifølge politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Jenta ble påkjørt utenfor en Rema-butikk i Narvik like etter klokken 17 i ettermiddag.

- Sjåføren av personbilen stakk av fra stedet. Vi har en formening om hvilken bil det kan ha vært som kjørte på henne, så vi er på utkikk etter denne, opplyser Kåre Munkvold, operasjonsleder ved Midtre Hålogaland politidistrikt.

Jentas mor møtte opp på potitistasjonen, og fortalte at hun hadde bragt jenta til sykehuset, der det ble konstatert at hun er kraftig forslått, og har indre blødninger, ifølge Munkvold.

Politiet etterforsker saken videre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling