Kjørte på mann - stakk av

Offeret livstruende skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En tilfeldig forbipasserende fant mannen, som var påkjørt på riksvei 22 ved Holtbakken nær Fetsund. Politiet på Romerrike fikk melding om hendelsen klokka 20.15 i kveld, men de kjenner fremdeles ikke identiteten til den skadde mannen. De tror det kan være snakk om en mann i 20-åra.

- Kritisk livstruende

- Han ble fort fraktet til Ullevaal Universitetssykehus med luftambulanse. Tilstanden hans er kritisk livstruende, forteller operasjonsleder Christian Christiansen.

Gjerningsmannen stakk fra stedet. Det var ingen bil på stedet da mannen ble funnet, og politiet vet ikke hvilken retning bilen har kjørt.

Vil ha tips

- Her trenger vi tips fra publikum. Dette gjelder både om noen har sett bilen, men også om noen har observert en fotgjenger tidligere på kvelden, sier Christiansen.

Noen minutter før politiet fikk inn meldingen om påkjørselen, ble det også meldt fra om at en person prøvde å kaste seg foran en bil. Dette skal ha skjedd fem kilometer fra det andre åstedet.

- Vi vet ennå ikke om det er noen sammenheng mellom disse sakene, men vi kan ikke utelukke det, bekrefter operasjonslederen.

Veistrekningen ved Holtbakken er sperret mens teknikere arbeider der. Dette har ført til lange køer fordi mange benyttet riksvei 22 for å komme seg hjem fra cupcampen på Åråsen i kveld. Veien vil være stengt frem til cirka klokka 01 i natt.

- De trafikale problemene begynner etter hvert å løse seg opp nå. De kommer uansett i andre rekke, sier Christiansen.