Kjørte på mopedfører med vilje i Trondheim

Skadd i begge beina.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mopedfører er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en bil i Trondheim. Bilføreren er mistenkt for promillekjøring og har forklart at han kjørte på mopeden med vilje.

Tilstanden til mopedføreren er ikke avklart. Ifølge politiet er han skadd i begge beina, men skadene er ikke livstruende.

Den 53 år gamle bilføreren ble pågrepet et stykke unna ulykkesstedet, etter meldinger om at en bil hadde snurret rundt i en bakke på E6.

- Da vi kom til stedet sto en kjenning av oss med en øl i hånden og drakk ved siden av bilen. Han var godt beruset og innrømmet å ha kjørt bilen. Han innrømmet også at han har kjørt på mopedisten med vilje, fordi han sto i veien, sier operasjonsleder Rune Brandmo i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet om mopedpåkjørselen - som skjedde på Skovgård i Trondheim - rundt klokka 1.15 natt til lørdag. Da gikk meldingen ut på at bilføreren hadde kjørt videre. Neste melding om 53-åringens bilferd kom omtrent samtidig. Mannen er satt i varetekt, og førerkortet er inndratt. Bilen blir trolig begjært avskiltet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram