Kjørte på mopedfører med vilje i Trondheim

Skadd i begge beina.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En mopedfører er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en bil i Trondheim. Bilføreren er mistenkt for promillekjøring og har forklart at han kjørte på mopeden med vilje.

Tilstanden til mopedføreren er ikke avklart. Ifølge politiet er han skadd i begge beina, men skadene er ikke livstruende. Den 53 år gamle bilføreren ble pågrepet et stykke unna ulykkesstedet, etter meldinger om at en bil hadde snurret rundt i en bakke på E6.

- Da vi kom til stedet sto en kjenning av oss med en øl i hånden og drakk ved siden av bilen. Han var godt beruset og innrømmet å ha kjørt bilen. Han innrømmet også at han har kjørt på mopedisten med vilje, fordi han sto i veien, sier operasjonsleder Rune Brandmo i Trøndelag politidistrikt til NTB. Politiet ble varslet om mopedpåkjørselen - som skjedde på Skovgård i Trondheim - rundt klokka 1.15 natt til lørdag. Da gikk meldingen ut på at bilføreren hadde kjørt videre. Neste melding om 53-åringens bilferd kom omtrent samtidig. Mannen er satt i varetekt, og førerkortet er inndratt. Bilen blir trolig begjært avskiltet.

(NTB)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer