Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kjørte på skjær - drept momentant

Skjærgårdsjeep på Hvaler funnet med kjølen i været.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mannlig båtfører i 30-årene fra Hvaler i Østfold ble trolig drept momentant da han kjørte på et skjær og havnet på land i går kveld eller i natt. Mannen lå død under båten - en 24-fots skjærgårdsjeep av merket Ibiza Touring.

Ulykken skjedde øst for Kjøkøya i området Løperen.

- Dette skjærgården er kjent for mange skjær i havoverflaten, men vi vet ikke om båten har truffet noe før den havnet på land. Vi har foreløpig ikke hørt om noen vitner til ulykken, og det er tekniske undersøkelser på stedet i formiddag, sier operasjonsleder Bjørn Paulsen i Østfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Redningsskøyta \'Odd Fellow\' var på ulykkesstedet ved 04.30-tiden etter å ha blitt varslet en halvtime tidligere av folk som hadde sett båten på skjæret.

-. Så langt er det ingen opplysninger som tyder på at det har vært flere personer enn den omkomne om bord i båten, sier politioverbetjent Geir Kristiansen ved Fredrikstad politistasjon.

Den omkomne vil bli sendt til obduksjon. Familien er varslet.

TROLIG DREPT MOMENTANT: Båt på land i Hvaler i natt. Foto: REDNINGSSELSKAPET
TROLIG DREPT MOMENTANT: Båt på land i Hvaler i natt. Foto: REDNINGSSELSKAPET Vis mer