Kjørte på tre ungdommer - stakk fra stedet

Politiet i Larvik jakter på en kvinne som meide ned tre skolejenter i et fotgjengerfelt. Gjerningsbilen var stjålet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De tre jentene, som alle er født i 1990, går på Hedrum ungdomsskole i Larvik. De ble fraktet til Larvik sykehus etter ulykken.

To av dem behandles ved poliklinisk avdeling, mens en ble tatt hånd om på legevakta. Den ene jenta fikk et brudd i skulderen, men de to andre slapp unna med lettere skader.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 10.25 i formiddag. En kvinnelig sjåfør i en mørk Chrysler Voyager med grønne skilter, kjørte på de tre jentene ved Yttersøveien. Jentene skulle krysse veien i et frikvarter, for å handle på en bensinstasjon.

Politiet trodde først at ulykken skjedde sju meter unna en fotgjengerovergang, men etter å ha snakket med en av jentene, har de fått opplysninger om at påkjørselen skjedde midt i fotgjengerovergangen. Det er 50-sone på stedet.

- Jentene ble påkjørt på en rett strekning, og det er oversiktlig på ulykkesstedet. Det er ikke glatt i veibanen, sier operasjonsleder Tor Kiste ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Det er flere vitner til ulykken, men ingen av dem klarte å ta nummeret på en bilen. Noen timer seinere ble bilen funnet på Torstrand. Den ble meldt stjålet 22. desember i Sandefjord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer