Kjørte på tre ungdommer - stakk fra stedet

Politiet i Larvik jakter på en kvinne som meide ned tre skolejenter i et fotgjengerfelt. Gjerningsbilen var stjålet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De tre jentene, som alle er født i 1990, går på Hedrum ungdomsskole i Larvik. De ble fraktet til Larvik sykehus etter ulykken.

To av dem behandles ved poliklinisk avdeling, mens en ble tatt hånd om på legevakta. Den ene jenta fikk et brudd i skulderen, men de to andre slapp unna med lettere skader.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 10.25 i formiddag. En kvinnelig sjåfør i en mørk Chrysler Voyager med grønne skilter, kjørte på de tre jentene ved Yttersøveien. Jentene skulle krysse veien i et frikvarter, for å handle på en bensinstasjon.

Politiet trodde først at ulykken skjedde sju meter unna en fotgjengerovergang, men etter å ha snakket med en av jentene, har de fått opplysninger om at påkjørselen skjedde midt i fotgjengerovergangen. Det er 50-sone på stedet.

- Jentene ble påkjørt på en rett strekning, og det er oversiktlig på ulykkesstedet. Det er ikke glatt i veibanen, sier operasjonsleder Tor Kiste ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Det er flere vitner til ulykken, men ingen av dem klarte å ta nummeret på en bilen. Noen timer seinere ble bilen funnet på Torstrand. Den ble meldt stjålet 22. desember i Sandefjord.

Så langt har det ikke meldt seg noen vitner som har sett kvinnen sette fra seg bilen.

- Det er bra at ulykken ikke var så alvorlig, men selve forholdet er veldig alvorlig. Frontruta på bilen skal ha blitt knust, og da må vedkommende ha merket at hun kjørte på noen, sier Kiste til Dagbladet.no.

Politiet vil gjerne ha kontakt med folk som kan ha opplysninger om saken.

PÅKJØRT: En av de skadde jentene blir hjulpet opp på en båre etter ulykken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer