Kjørte rett i do

SOFIEMYR (Dagbladet): Leddbussen smadret bensinstasjonen og havnet rett i toalettet. Mens takplatene raste ned, berget ekspeditør Stian Paulsen ut fire gotterikjøpende barn fra Hydro Texaco-butikken. Utenfor ble han møtt av et nytt sjokk: Blødende vaklet hans egen mamma og lillesøster ut av rutebussen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Heldigvis gikk det bra med mamma og Marie. De hadde bare fått kuttskader. Begge to ligger til observasjon på sjukehuset, men kommer ut i dag, forteller Stian Paulsen (18) på trappa hjemme i Harald Hårfagresvei på Sofiemyr i Oppegård utenfor Oslo.

- Jeg er fortsatt litt skjelven, medgir unggutten.

Fire lettere skadd

Fire av de åtte passasjerene ble lettere skadd under kollisjonen. Verst gikk det ut over en 59 år gammel kvinne som ble brakt til Ullevål med hjernerystelser og ankelbrudd.

Den fortvilte bussjåføren fortalte til politiet at gasspedalen hadde hengt seg opp da han skulle kjøre ut fra en holdeplass like ovenfor Hydro Texaco-stasjonen på Sofiemyr.

Han fikk ikke bremsene til å virke, og styrte derfor over veien og inn på bensinstasjonen.

- Bussen traff veggen til vaskehallen i ei fart på nærmere 50 km/t. Dette kunne gått langt verre, opplyser skadestedsleder Atle Lunde.

Rema-ansatt Wagar Ahmed så ulykken gjennom vinduet i butikken.

- Smellet var forferdelig. Jeg fryktet det verste, men ble glad da jeg så kompisen min, Stian, komme ut. Tenk om han hadde sittet på do, sier Ahmed og peker på det smadrede toalettet i vaskehallen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer