Kjørte tvers igjennom garasje - jages av politiet

Bevæpnet politi leter etter fluktsjåføren.

BRASTE IGJENNOM: Fluktbilen (foran) braste rett igjennom bakveggen på garasjen, etter at den hadde nektet å stoppe for politiet. Nå jakter bevæpnede politifolk på sjåføren. Foto: Geir Eriksen
BRASTE IGJENNOM: Fluktbilen (foran) braste rett igjennom bakveggen på garasjen, etter at den hadde nektet å stoppe for politiet. Nå jakter bevæpnede politifolk på sjåføren. Foto: Geir EriksenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bil som nektet å stoppe for politiet i Sandefjord, ble senere funnet i en garasje, der den etter alt å dømme hadde kjørt inn feil vei - fra baksiden.

Beboere i området meldte fra om et smell ved 19.30 tiden, etter at bilen drønnet igjennom garasjen, og knuste den til pinneved. Også bilen fikk store skader i sammenstøtet.

Sjåføren har stukket av og politiet har bevæpnet seg i jakten på sjåføren.

- Grunnen til at vi har iverksatt bevæpning er en trusselsituasjon i forkant av at bilføreren stakk av med bilen, sier operasjonsleder Anne Meyer til Dagbladet.

Foranledningen for saken er at politiet var på vei til en adresse etter en melding om krangel. Da de kom til stedet, stakk to biler av.

- Denne bilen nektet å stoppe, og vi fikk senere beskjed om at den hadde kjørt inn i denne garasjen, sier Meyer, som ikke mener at det som har skjedd kan karakteriseres som en «biljakt».

Politiet mener de vet hvem som har kjørt bilen. Politistyrker leter etter personen, og det er rekvirert hundepatrulje fra nabofylket Telemark.

HULL I VEGGEN: Politiet mener de vet hvem som kjørte bilen som knuste garasjeveggen til pinneved.  Foto: Geir Eriksen
HULL I VEGGEN: Politiet mener de vet hvem som kjørte bilen som knuste garasjeveggen til pinneved. Foto: Geir Eriksen Vis mer