Klagde på utlending etter dårlig sandwich

Parlamentmedlem kommenterte på Twitter at engelskmenn bør prioriteres i jobber fremfor utlendinger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Parlamentmedlem Barry Sheerman i Labour Party, brukte det sosiale mediet Twitter for å kommentere den dårlige sandwichen han fikk servert av en utlending, melder Dailymail.

- Nettopp hatt den dårligste kaffe og bacon-sandwichen ved Victoria stasjon i London. Hvorfor kan ikke Camden Food Co ansette engelske folk? - stod det i meldingen på Twitter.

Sheerman påpekte så meldingen sin, og insisterte på at han representerer folket i Huddersfield, West Yorkshire og «ikke Gdanks».

Da en annen Twitterbruker, Nick Lindford svarte: «Etter å ha reflektert, var ikke den meldingen xenophobisk?», svarte Sheerman: «Vi har vel alle lov å klage litt på St. Georgs day, har vi ikke?»

- Ikke ifølge min bok, og spesielt ikke hvis du er medlem av parlamentet, skrev Lindford.

Sheerman svarte: «Jeg er ikke xenophobisk. Jeg er et parlamentmedlem som representerer det gode folk i Huddersfield, ikke Gdansk!».

Han har etter denne hendelsen forsvart kommentaren sin, og mener engelskmenn bør bli prioritert i jobber.

Han fortalte the Daily Telegraph at han hadde hastverk for å rekke et tog.

- Jenta som serverte meg forstod snakket dårlig engelsk. Hun tok feil ordre og ga meg tilbake for lite veksel. Dette gjorde meg sint, sier Sheerman videre.

Han sier videre at han vet jenta var fra Øst-Europa, men ikke om hun kom fra Litauen eller Polen.

- Det er mange arbeidsledige i Huddersfield, og jeg synes de bør bli prioritert til jobber, før en fra Øst-Europa som kom til landet i går, sier Sheerman.

- I mitt området, har den gjennomsnittlige ungdom fått konkurranse av alle ungdom i Europa, sier Sheerman.

- Jeg er meget bekymret over den frie ferdselen blant mennesker i Europe, sier Sheerman videre.

Videre så mener Sheerman at politikere må kunne uttrykke deres meninger på innvandringspolitikk, politisk korreksjon av politikere som prøver å hjelpe velgerne sine.

KLAGDE PÅ UTLENDING: Parlamentmedlem Barry Sheerman, la ut meldinger på Twitter hvor han synes engelskmenn bør prioriteres i jobber fremfor utlendinger. Foto: Labour Party
KLAGDE PÅ UTLENDING: Parlamentmedlem Barry Sheerman, la ut meldinger på Twitter hvor han synes engelskmenn bør prioriteres i jobber fremfor utlendinger. Foto: Labour Party Vis mer