Klan-leder banket opp

Styremedlem i Vålerenga-klanen, Gjermund Nordtug, ble brutalt overfalt og hardt skadd i forrige uke. Nå etterlyser politiet en drosjesjåfør som vitne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gjermund Nordtung jobber på Vålerengapuben Bohemen i Oslo. Natt til mandag i forrige uke dro hjemover mot Tveita etter jobb. Like ved hjemmet ble han overfalt. Han ble funnet av kjæresten ved 04.00-tida natt til mandag, og lå siden i bevisstløs tilstand på sykehus fram til tirsdag.

Han husker ikke selv noe av hendelsen. Det skaper problemer for etterforskerne. - Jeg har brudd i panna, kjeven og kinnbeinet, og nesa er knekt. Men jeg er tilbake i jobb, så det har egentlig godt bra. Men jeg har følt meg bedre, sier Nordtug til Dagbladet.

Ingenting skal ha blitt stjålet uten overfallet.

Poiltiet, sto uten hverken spor eller åsted, men i går meldte et kvinnelig vitne seg. Hun hadde sett to menn i slåsskamp på Tveita i tidsrommet da Nordtug skal ha blitt overfalt.

Taxisjåfør etterlyst

- Kvinnen ba en taxisjåfør om å ringe politiet for å fortelle om slåsskampen, men taxisjåføren gjorde ikke dette. Nå ønsker vi sterkt å snakke med ham, sier politiførstebetjent Robert Berg ved Stovner politistasjon til Dagbladet.

Han opplyser også at det, på grunn av Nordtugs hukommelsestap, er uklart hvordan han tok seg til Tveita denne kvelden.

- Han kan ha tatt T-banen, derfor ønsker vi å komme i kontakt med folk som kan ha sett ham på den siste eller nest siste T-banen til Ellingsrudåsen mandag kveld, sier Berg.

Dusør

Vålerengaklanen, landets mest velkjente fotballsupportere, har utlovet 10 000 kroner i dusør for opplysninger som bidrar til at saken blir oppklart. «Det er potensielt 6000 klansmedlemmer som er interessert i at dette løses så fort som mulig, så vi kan vel også oppfordre gjerningsmennene, om de leser dette, til å melde seg» står det å lese på klanens hjemmeside.

- Det er ikke en trussel. Vi ønsker bare en løsning, slik at fotballfans kan føle seg trygge. Jeg vet ikke hvorfor jeg ble offer for dette overfallet, men jeg håper og tror at det ikke har noen sammenheng med at jeg er engasjert i klanen og Vålerenga, sier Nordtug.

<B>SKADER:</B> Styremedlem i Klanen, Gjermund Nordtug, lider av store ansiktsskader og hukommelsestap etter at han tilsynelatende uten grunn ble overfalt på vei hjem fra jobb på puben bohemen. Klanen har utlovet 10000 kroner i dusør for den som har opplysninger som kan oppklare saken.<P>

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer