Klandrer ikke onkelen som rygget over lille Oskar (1)

Foreldrene gir sin støtte til onkelen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ÅLESUND (Dagbladet): Julaften ble lille Oskar Nyågård på halvannet år rygget over av sin onkel i Vågsøy i Sogn og Fjordane.

Gutten ble fraktet til Haukeland universitetssykehus i Bergen med helikopter, men livet til den lille gutten, som var yngst i en søskenflokk på fire, sto ikke til å redde.

Siktet Onkelen som rygget over sin nevø er foreløpig siktet for uaktsom kjøring og har fått førerkortet rutinemessig inndratt.

Politiadvokat Sissel Kleiven ved Sogn og Fjordane politidistrikt opplyste første juledag at siktelsen kan utvides eller falle bort, noe den videre etterforskningen vil vise.

Støtte Midt i sorgen går foreldrene til lille Oskar ut i lokalavisa Fjordenes Tidende med sin støtte til den uheldige onkelen.

- Dette var et uhell han ikke kan lastes for. Det er viktig å presisere at etterforskningen politiet nå gjennomfører er rent rutinearbeid, sier foreldrene til avisa.

- Vi er ikke bitre på ham. Han er og blir en av våre gode venner, sier foreldrene som er takknemlig for støtten de har fått etter tragedien.

- Vi har fått veldig god hjelp av det kommunale kriseteamet. I tillegg har vi fått enormt med hilsninger og meldinger fra både kjente og folk vi kjenner mindre til. Det er mange som bryr seg, og det er en god trøst, sier moren til gutten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer