Klappjakt på barnefaren etter kidnapping

Politiet frykter at han kan ha kommet seg langt fra Norge et døgn etter kidnappingen på Hadeland.

JAKTER BARNEFAR: Politiet jakter nå barnefaren etter kidnappingen på Hadeland. Her fra en politisperring på riksvei 4 mot Oslo i går. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
JAKTER BARNEFAR: Politiet jakter nå barnefaren etter kidnappingen på Hadeland. Her fra en politisperring på riksvei 4 mot Oslo i går. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet har ikke fått noen nye spor fra avhørene av de tre pågrepne irakerne i forbindelse med kidnappingen av to jenter på ett og tre år på Hadeland.

- Enkelte har ikke ønsket å la seg avhøre, og de som har vært i avhør har ikke kommet med noe av verdi, sier påtaleleder Linn Hilde Fosso i Vestoppland politidistrikt.

Jakter på barnefar De to jentene ble bortført mens de var sammen med sin irakiske mor under oppsyn av en barnevernsansatt på Gran frivilligsentral i 10-tida i går. To menn stormet inn i lokalene iført hettegenser og solbriller. De sprayet noe som lignet gass i ansiktet på jentenes mor, og en tolk ble tvunget ned på gulvet med elektrosjokkvåpen. Den barnevernansatte løp fra stedet og ringte politiet.

Men politiet står ikke uten spor, og driver en klappjakt på barnefaren - som ble etterlyst av politiet i går.

- Vi jobber med flere konkrete spor, uten at jeg kan gå ut med hvilke spor det er snakk om. Det er en mulighet for at barnefar står bak, og vi vil i løpet av dagen vurdere å gå ut med navn og bilde for å gjøre jakten på han lettere, sier Fosso til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer