Klappjakt på drapsmann

SJØVEGAN (Dagbladet): Politiet tror at den som drepte Marie-Louise Bendiktsen kan ha forsvunnet langs en gangsti som starter ved offerets hus. Slik kan drapsmannen ha unngått å bli oppdaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gangveien starter ved ei trapp bare få meter fra 59-åringens hus. Deretter fortsetter den ut i et skogsholt, før den deler seg ved barneskolen og ender opp på en kommunal vei og Riksvei 84.

- På kvelds- og natterstid er det fullt mulig å stikke seg bort her uten å bli sett. Vi utelukker ikke at gjerningsmannen kan ha beveget seg i dette området. Men dette er en av flere teorier, sier lensmann Nils Johan Mikalsen.

Politet undersøker om kvinnen kan ha blitt drept i forbindelse med et innbrudd. Bevegelsene i det kriminelle miljøet i området kartlegges nå.

Lokalkjent?

Politiet håper nå at feriegjester eller noen av de vel 1000 fastboende har observert den eller de som står bak den grufulle udåden.

- Vi vil svært gjerne ha kontakt med alle som har vært på Sjøvegan mellom klokka 23.00 mandag kveld og 05.00 onsdag morgen. Det gjelder også turister som har kjørt forbi, sier lensmannen. Kjennskap til en eventuell fluktrute langs stien svekker heller ikke sannsynligheten for at drapsmannen ikke bare er en kald fisk, men også lokalkjent. Politet tror nå kvinnen ble drept seint mandag kveld eller natt til tirsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer