Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Klapset jente på baken - ble drept

Det 24-årige bursdagsbarnet så rødt da en av gjestene tok kjæresten hans på rompa: Dermed knivstakk og drepte jubilanten sin egen gjest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

24-åringen fra Midt-Sverige hadde duket til fest hjemme i leiligheten sin. Blant gjestene var den 38-årige mannen som ble knivstukket og drept.

God stemning
38-åringen hadde med seg en presang og stemningen var på topp, skriver Aftonbladet.

- Jeg hadde drukket noe og var «salongberuset». Jeg snakket med han under festen og vi var ikke uvenner, har bursdagsbarnet forklart.

Videre har mannen sagt at han visste at den drepte 38-åringen hadde tatt kjæresten hans på baken.

- Men jeg ble ikke opprørt ettersom jeg trodde det kunne bero på en misforståelse eller lignende, sa den 24-årige golvleggeren.

Et av vitnene har imidlertid et helt annet bilde av hva som skjedde på festen: Flere ganger skal han ha hørt at 24-åringen antydet at 38-åringen hadde «tafset» på kjæresten hans, melder Aftonbladet.

- Hva holder du på med, var det siste vitne fikk sagt før 24-åringen knivstakk og drepte gjesten sin.

Rettsmedisinere har konstatert at offeret ble drept av tre dype knivstikk.

- Jeg slo ham
Verten har senere endret vitneforklaring:

- Jeg slo ham 2-3 ganger med kniven. Alt gikk veldig fort, og jeg var sjokkert. Plutselig så jeg at han lå på magen og at det var en stor blodpøl rundt ham, forklarte 24-åringen.

Stockholms tingsrätt har nå dømt 24-åringen til 9 års fengsel for drap. Han må også betale nærmere 129 000 kroner i skadeerstatning til offerets familie.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media