Klar beskjed til Siv: - Bruk mer oljepenger

Carl I. Hagen mener finansminister Siv Jensen burde brukt flere oljemilliarder til sysselsettingstiltak.

BRUK MER: -  Det er nettopp i vanskelige tider man skal bruke oljepenger, sier Carl I. Hagen som mener Siv Jensen burde brukt mer. Foto: NINA HANSEN
BRUK MER: - Det er nettopp i vanskelige tider man skal bruke oljepenger, sier Carl I. Hagen som mener Siv Jensen burde brukt mer. Foto: NINA HANSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Den kjeften Siv Jensen nå får for å bruke for mye oljepenger, den er helt sprø. Hun ligger jo langt under handlingsregelen. Du må jo være økonom for å ikke skjønne at det bedre at folk jobber med å ruste opp Norge istedenfor å heve arbeidsledighetstrygd eller å ligge på sofaen, sier Frp-veteran Carl I. Hagen til Dagbladet.

Hagen mener regjeringen burde brukt langt mer oljepenger for å få ned arbeidsledigheten. Til Frps stortingsgruppe som nå skal behandle regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett, har han følgende råd:

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer