Klar, ferdig gå av!

Nå er det in å jobbe på akkord. Snille bedriftsledere sekunderer deg og legger forholdene til rette for at du ikke skal ha noe liv utenom jobben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I BÆRUM LØPER

hjemmehjelpen med stoppeklokke for å holde skjema. I Oslo kåres bladet KK til landets beste arbeidsplass. Der kan arbeidstakerne løpe på jobb selv om unger og andre vanskelige hindre truer med å sinke dem. Arbeidsgiver stiller med barnepleier, lekerom og - hvert øyeblikk - handlehjelp. Siste geniale hjelpemiddel for dem som er redde for å sakke akterut i arbeidslivsløpet: Profesjonell assistanse som sørger for at du fordeler kreftene optimalt mellom jobb og hvile.

VI LØPER FORTERE

og fortere, og arrangørene legger forholdene stadig bedre til rette for deltakerne. Ingenting skal hindre den som vil løpe enda fortere i å kjempe seg opp i ledelsen. 40 prosent av landets arbeidsgivere mener at du skal gi alt, absolutt alt. Men bak den sympatiske tilretteleggingen er det noe som skurrer.

I Bærum for eksempel, har det jo åpenbart skjedd en feil allerede ved påmeldingen: For å stille til start i en konkurranse hvor poenget er å komme først i mål, burde vel den enkelte være et godt trent konkurransemenneske? Hvordan har det seg da at flere deltakere antyder, både i aviser og TV, at de kan komme til å bryte? Snart. Jeg mener: De har så vidt startet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.