Klar for å feste med Ap

Etter ei jubeluke med Nato i USA, setter Jens Stoltenberg seg på flyet hjem for å feste med Ap.

WASHINGTON: Etter flere dager i Washington DC, har Jens Stoltenberg tenkt seg til hjemlandet for å delta på Aps landsmøte. Video: Vegard Kvaale Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

WASHINGTON D.C. (Dagbladet): Dagbladet treffer Natos generalsekretær i det amerikanske utenriksdepartementet sammen med annen norsk presse. Han har akkurat avsluttet utenriksministermøtet som markerte alliansens 70-årsjubileum.

Etter noen heftige dager i den amerikanske hovedstaden, er han klar for å feste med gamle kjente i Arbeiderpartiet. Lørdag kveld drar han på landsmøtefesten.

- Det blir veldig hyggelig. Men først har jeg tenkt å komme meg til Europa og få sovet litt. Så jeg kommer nok til festen med litt jetlag, men jeg er helt sikker på at det blir hyggelig å være der uansett. Jeg gleder meg til å treffe gamle venner og kjent og blant annet være på landsmøtefesten, sier Stoltenberg til Dagbladet.

Hemmelig feiring

Utenriksministrene fra alle Natos 29 medlemsland er samlet i Washington D.C. for å feire forsvarsalliansens 70-årsjubileum. For generalsekretær Jens Stoltenberg har de siste dagene vært en lang parademarsj.

USAs president Donald Trump mente Stoltenberg gjorde en «fantastisk jobb» da de to møttes i Det hvite hus tirsdag. Onsdag ble den tidligere norske statsministeren hyllet som en rockestjerne da han fikk tale til den amerikanske kongressen. Seinere var talen hans det store samtaleemnet i Nato-kretser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer